







RUN ORDER

IWG Captain's Lunch

Tuesday, 7 May; 1:00 - 3:00pm

Auckland Room, SKYCITY Convention Centre, Corner Victoria and Federal Streets, Auckland

KEYNOTE SPEAKER:

Hon Grant Robertson, Minister for Sport and Recreation, New Zealand Government

PANELLISTS:

Rt Hon Helen Clark ONZ, IWG Global Patron
Farah Palmer, Board Director, Sport New Zealand / New Zealand Rugby
Scott Bartlett, Chief Executive Officer, Kordia

MODERATOR: Melodie Robinson, General Manager, Sport and Events, TVNZ

12.30 – 1.00	VIP reception hosted in Epsom Room
12.45 – 1.00	Registration & Drinks Service
12.50	Captains move inside to host tables & greet guests
12.55	Guests seated
1.05	Mihi (7 mins) Ngāti Whātua Ōrākei
1.12	Welcome (3 mins) Sharron Lloyd, General Manager, Trans – Tasman Business Circle
1.15	Opening Remarks (5 mins) Rachel Froggatt, Secretary General, International Working Group (IWG) on Women & Sport and Chief Executive Officer, Women in Sport Aotearoa
1.20	Main Course Served (30 mins break)
1.50	Introduction of Minister Robertson (5 mins) Sharron Lloyd, General Manager, Trans – Tasman Business Circle
1.55	Remarks (15 mins) Hon Grant Robertson, Minister for Sport and Recreation, New Zealand Government
2.10	Intro to Panel Melodie Robinson, General Manager, Sport and Events, TVNZ and Founder, W-Group
2.15	Panel Discussion (40 mins) Moderated by: Melodie Robinson, General Manager, Sport and Events, TVNZ and Founder, W-Group
2.15	Petit fours, tea & coffee served
2.55	Vote of Thanks and Close Sharron Lloyd, General Manager, Trans – Tasman Business Circle
3.00	Official Close & Further Networking time